lauantai 8. helmikuuta 2014

Crostinit vuohenjuustolla ja saksanpähkinöillä

Tässä helpot ja nopeat pikku napostelupalat illanistujaisiin, alkupalaksi kuoharin kanssa, glögi-iltaan tai seisovaan alkupalapöytään vierasvaraksi.

Crostinit vuohenjuustolla ja saksanpähkinöillä
1 pkt crostineja, esim. Pirkka
200 g vuohenjuustoa
80 g saksanpähkinöitä
juoksevaa hunajaa

Lado crostinit parille lautaselle ja leikkaa vuohenjuusto noin teelusikallisen kokoiseksi palaksi. Käytin sitä pehmeää vuohenjuustoa, jossa ei ole reunoja ja jossa on kaksi rullaa pakkauksessa. Taittelin sormin palat irti toisistaan ja leikkasin palan vielä puoliksi, jonka halkaisin - siitä syntyi sopivan kokoinen pala.

Saksanpähkinät voi kevyesti paahtaa kuivalla pannulla, jotta maku pehmenee. Mutta älä ruskista.

Laita crostinille pala juustoa, pähkinä ja juuri ennen tarjoilua valuttele hieman hunajaa keksien päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti